Еңбекті қорғау. Оқулық. («Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі» мамандығы бойынша)-20%
Еңбекті қорғауды басқару жүйесі еңбек әрекеті үдерісіндегі кәсіпорын жұмыскерлерінің денсаулығы мен еңбекке қабілеттілігін сақтауға; өндірістегі жазатайым оқиғалардан және кәсіби аурулардан зардап шеккен жұмыскерлердің заңды мүдделерін қорғауға; еңбекті қорғау мәселелерінің оңды шешімін табу бойынша тиімді ынтымақтастық және өзара қарым-қатынасты қамтамасыз етуге бағдарлануы қажет. Оқулықта қолданылатын құрал-жабдықтарды пайдалану барысындағы еңбек қауіпсіздігі, өндірістік санитария, экология, өрт қауіпсіздігі талаптары келтірілген. Наубайхана, макарон және кондитерлік бұйымдары өндірісінің жалпы және арнайы мамандандырылған құрал-жабдықтары, тасымалдау құрылғылары, конструкциялық материалдары туралы деректер баяндалған. |
Фолиант, Казахстан, все товары
%text%