Азық-түлік тауарларын тану және сараптау. Оқу құралы

Коллектив авторов

В данный момент этот товар отсутствует в продаже.
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.

Оқу құралында азық-түлік өнімдерінің түрлері және жіктелінуі, тамақ өнімдерінің тағамдық құндылығы және олардың адам тамақтануындағы мәні, әртүрлі топтағы азық-түлік өнімдерінің ассортименті және сапалық сипаттамалары, азық-түлік өнімдерін сақтау, тасымалдау және тарату негіздері, азық-түлік өнімдерінің сапасын бағалау және талдаудың қазіргі заман талабына сай тәсілдері туралы келтірілген.
Оқу құралы 5В072700 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 5B091200 «Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі», 5В012000 «Кәсіптік білім беру» бағдарламасы
бойынша оқитын жоғары оқу орындары студенттеріне арналған. Сонымен қатар тауартану саласындағы жұмысшыларға, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.

Детальная информация
Издательство
ISBN
9786013028019
Переплет
твердый переплет
Учебный период
студентам ВВУЗов
Типы материалов
учебное пособие
Количество страниц
432
Бумага
офсетная
Язык
Казахский
Дата выхода
2018
Иллюстрированная
нет
Высота издания
215 мм
Ширина издания
170 мм
Код товара
1417437
Издательство

Фолиант, Казахстан, все товары

Издательство «Фолиант» было основано в 1996 году и с тех пор занимает прочное место на рынке литературы. Уникальность этой компании заключается в том, что она не только издает книги, но и обладает собственной типографией, что является значительным преимуществом в индустрии. Благодаря наличию своей типографии, издательство «Фолиант» имеет полный контроль над процессом печати книг. Это позволяет обеспечивать высокое качество продукции, точность передачи дизайна и сохранность авторских идей....
Авторы
Авторы
Авторы
Авторы
Разделы товара
Информация
Поступлений данного товара не ожидается.
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.